Sørlendingene gjør det best i Bergen!

av ksicherokeeslacrosse

Fredag 30 Oktober var 22 Cherokees samlet i Bergen, og klare for å spille første runde av NM. Her møtte vi tre lag fra Bergen, hvor alle var i samme divisjon som oss.

Før første kamp mot NHHI Vixens var det mye nerver og mange spente jenter. Etter en god peptalk i garderoben, med både sang og dans var vi klare! Kampen var jevn, men med godt lagspill og vinnervilje endte det med 6-5 seier til oss.

Etter seier i første kamp dro vi vinnerlykken med oss videre inn i turneringen, og stakk av med en 10- 2 seier mot BSI Owls i andre kamp.

Venstre foten frem på buggi-buggi under oppvarming

Venstre foten frem på boogie-boogie under oppvarming!

Gruppeklem etter seier over BSI Owls!

Siste kampen endte også i seier. Dette var en tøff kamp mot BI Cheetahs, og vi måtte kjempe til siste minutt. Elise Bråthen Slåttsveen sto suverent i mål, og reddet som en gud. Resten av jentene spilte også strålende. God innsats fra alle resulterte i 5-4 seier til oss!

Med Seier i alle kampene ble vi vinnere av 2. divisjon, og skal nå møte NTNUI i neste NM runde. Denne vil spilles på hjembane i mars. Studs spilte også bra i Bergen, og endte på en fin 3 Plass.

12194548_10153164983966024_3684572237663594496_o

Nå er vi tilbake til Sørlandet, og vi har med oss både 3 seiere og mye lærdom. Videre nå skal vi spille kvartfinale i Norgescupen mot Grimstad. Denne spilles onsdag 11. november på Gamle Stadion i KrIstiansand. Dette vil være en kamp om hvem som er  UIA sitt beste lacrosselag, både på gutte-og jentesiden. Kom å hei oss frem!